Hlavní navigace

Set-top-boxy Juice pro IPTV operátory bude chránit ochrana VCAS

6. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 10. 2010

UVNITŘ FOTO IPTV set-top-boxy slovenského výrobce Antik Technology bude chránit DRM ochrana od společnosti Verimatrix. Budou ji využívat zařízení Juice Pro a Juice Lite, a to díky systému VCAS (Video Content Authority System). Jedná se o kompletní ochranu programů i všech služeb, mezi kterými nechybí například služby na vyžádání (video-on-demand).

ČTĚTE TAKÉ: Provozovatel IPTV televize Netbox spustil Samoobsluhu přes set-top-box

BRAND24

Set-top-box Juice Pro funguje nejen jako přijímač, ale také jako multimediální centrum. Juice Lite je osekanou verzí předchozího modelu, ovšem zákazníka může uspokojit výbava triple tunerem, tedy terestrický, kabelový (DVB-C) a satelitní (DVB-S/S2). Oba produkty mají podporu Full HD. Tyto set-top-boxy v současné době testuje i několik českých operátorů, ale používají se také jinde po celém světě. Firma se pro toto řešení rozhodla především proto, že není založeno na smart kartách, ale probíhá softwarově.

IPTV set-top-box Juice Pro od společnosti Antik Technology. (Foto: archiv firmy)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).