Hlavní navigace

Silný podzim na Primě: Novinky Obchoďák a Základka i „Pošta pro tebe“ s Bohdalovou

2. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Skupina televizí Prima připravila pro diváky silné programové schéma s řadou novinek a pokračováním úspěšných formátů. S Primou family chce zaútočit na pozici televizní jedničky.

Řadu programových novinek si do svého podzimního programového schématu připravila televize Prima family. Jednou z nejočekávanějších je seriál Obchoďák, který Prima označuje jako pravděpodobně největší investici této televize do vlastní tvorby. Věříme, že nám pomůže natrvalo smazat rozdíl ve sledovanosti mezi námi a konkurencí, tvrdí o něm programový ředitel Prima Group Petr Vladyka. Hlavní roli si zahraje tvář seriálu Cesty domů, které budou taktéž na Primě pokračovat.

K TÉMATU: Sledovali jsme živě: Prima představila podzimní programové schéma

Další programovou novinkou je seriál Základka, která míří do školních lavic a může tak tímto motivem připomínat Gympl s ®učením omezením konkurenční Novy. Objeví se v něm mj. Lukáš Hejlík, který hraje i v Ordinaci v růžové zahradě (objevil se i v první řadě seriálu Terapie na HBO). Dalšími známými herci jsou Bob Klepl (ředitel školy), Oldřich Navrátil, Taťjana Medvecká, Jiří Langmajer či Vanda Hybnerová. Petr Vladyka se prořekl, že Základka půjde v pondělí „mezi seriálem a Partičkou“.

PODZIM NA NOVĚ: Pokračování Expozitury přeci jenom bude. Nejdřív ale koncem příštího roku

BRAND24

Atraktivní by pro diváky mohl být i zábavný pořad Zrcadlo tvého života, což bude nová talk show žánrově trochu podobná Poště pro tebe na ČT 1. Jiřina Bohdalová si do něho pozvala řadu atraktivních hostů, například Karla Gotta, Marka Ebena, Lucii Bílou, Dominika Haška, Hanu Zagorovou, Evu Urbanovou, či Jana Pirka. Pokračuje i řada dalších pořadů – Prostřeno (i jeho VIP variace), Ano, šéfe!, Nikdo není dokonalý, Partička i Nikdo není dokonalý.

Blíže si o programových novinkách podzimu přečtete v našem zítřejším článku. Prozatím se podívejte na naše on-line zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).