Hlavní navigace

Skylink poskytl svému partnerovi programy Nat Geo Wild a BeBe TV

23. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 9. 2010

Satelitní platforma Skylink začala svému nizozemskému partnerskému paketu Canal Digitaal poskytovat programy Nat Geo Wild a BeBe TV z frekvence 11797/H. Pozice, které se na transpodéru (frekvenci) platformy objevily, jsou označené jako NG Wild DUT a bebe tv DUT. První z programů je již lokalizován pro nizozemského operátora v podobě jazykové stopy a tamních titulků, u BeBe TV je vysílána pouze doprovodná hudba a zvuky.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: ICE karty fungují v přijímačích CryptoWorks bez problémů, tvrdí šéf Skylinku

V minulých dnech si operátor přidal z nabídky Skylinku také program History ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Všechny tři stanice jsou pouze virtuálními pozicemi, v praxi tedy nezabírají žádnou nebo téměř žádnou kapacitu, pouze tu, která je nutná pro zvukovou stopu. Na stejném principu u Skylinku funguje už program Eurosport HD. Tento krok by mohl naznačovat, že se blíží další spolupráce operátorů s obou zemí. Skylink by tedy získal výměnou některé programy u partnerské Canal Digitaal. K rozšíření programové nabídky česko-slovenské platformy by mělo dojít 1. října.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).