Hlavní navigace

Soutěž o nejlepší skin nové homepage Seznamu vyhlášena

6. 6. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ivo Lukačovič dnes na svém blogu vyhlásil očekávanou webdesignerskou soutěž o nejlepší skin nové hlavní stránky portálu Seznam. Soutěž má dvě kategorie lišící se nejen pravidly, ale i cenou pro vítěze. První kategorie pojmenovaná Full má jasně daná pravidla jak má hlavní stránka Seznamu i po skinování vypadat. Druhá kategorie Free je bez těchto omezení. Autor nejoblíbenějšího skinu v kategorii Full získá finanční odměnu ve výši 100.000 Kč. Vítěz druhé kategorie Free dostane kapesní hudební…

Ivo Lukačovič dnes na svém blogu vyhlásil očekávanou webdesignerskou soutěž o nejlepší skin nové hlavní stránky portálu Seznam. Soutěž má dvě kategorie lišící se nejen pravidly, ale i cenou pro vítěze. První kategorie pojmenovaná Full má jasně daná pravidla jak má hlavní stránka Seznamu i po skinování vypadat. Druhá kategorie Free je bez těchto omezení. Autor nejoblíbenějšího skinu v kategorii Full získá finanční odměnu ve výši 100.000 Kč. Vítěz druhé kategorie Free dostane kapesní hudební přehrávač iPod Nano s pamětí 2GB. Uzávěrka přihlášek do soutěže je 21. června. Hotové skiny musí být dodány nejpozději do 20. července. (ILBlog – Ivo Lukačovič)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).