Hlavní navigace

Speciál svého zpravodajství o Ivetě Bartošové chystá po Nově i TV Barrandov

30. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Barrandov uvede v premiéře na neplaceném kanálu také horor Poslední výkřik, v níž si Bartošová zahrála jednu z vedlejších rolí. Film má na ČSFD hodnocení pouhých 10 %.

Speciální vydání své hlavní zpravodajské relace věnované Ivetě Bartošové chystá pro diváky i plnoformátová televize Barrandov. Zatímco TV Nova se tomuto tématu věnovala v neděli 21. července, druhá zmíněná stanice se k tomuto kroku chystá na pátek 2. srpna. TV Barrandov na mimořádnou změnu ve vysílání upozornila prostřednictvím serveru Týden.cz, se kterým ji pojí stejný vlastník, český mediální magnát Jaromír Soukup. Zájemci si budou moci pustit dokument ve 22:05, v programu figuruje jako Hlavní zprávy Speciál: Iveta Bartošová. Jeho stopáž bude pouhých 15 minut.

BRAND24

Z ARCHIVU: O víkendu nad milionem diváků jen nedělní Televizní noviny. Bodovala i Bartošová

Televizní dokument mapuje milníky života Ivety Bartošové, připomíná její partnery a zároveň se snaží i zamyslet nad tím, proč je příběh zkrachovalé zpěvačky tak mediálně úspěšný, uvedl server Týden.cz a dodává: Z pohledu médií okomentuje zpěvaččinu kauzu šéfredaktor časopisu Týden  František Nachtigall. V dokumentu zazní i vzkazy a přání celebrit. Speciál Hlavních zpráv nebude ale jediným pořadem, který ten večer zhmotní na obrazovce Barrandova Ivetu Bartošovou. Televize uvede také v premiéře na neplaceném kanálu od 22:20 horor Poslední výkřik, kde si někdejší zpěvačka zahrála jednu z vedlejších rolí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).