Hlavní navigace

Spektrum se dnes představilo divákům v nové grafice

2. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 8. 2010

UVNITŘ VIDEO S novým grafickým vizuálem a logem se dnes představila divákům dokumentární stanice Spektrum. Identifikátor kanálu je umístěn oproti původnímu stavu do levého horního rohu obrazovky. Při naběhnutí se rozevře podobným způsobem jako logo operátora UPC. Poté se objeví bílým písmem název stanice – Spektrum. O tom, jak nová grafika vypadá, se můžete přesvědčit pod touto zprávou.

K TÉMATU: Spektrum se divákům představí 2. srpna kompletně v novém a v HD verzi

BRAND24

Pokud diváci čekali s nasazením nové grafiky také na širokoúhlý formát 16:9, mají bohužel smůlu. Program vysílá stále v dnes již zastaralém 4:3. I nadále se mohou diváci setkat s dvojjazyčným označením upoutávek, tedy jak v češtině, tak i maďarštině. U většiny operátorů jsou lokalizovány také reklamní bloky. Z vysílání však zmizelo tolik nenáviděné žluté kolečko s věkovou přístupností. V satelitní platformě Digi TV zůstává grafika i reklamy nadále pouze v maďarštině.

AKTUALIZOVÁNO 10:46 – Stanice nasadila také širokoúhlý formát.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).