Hlavní navigace

Stáhněte si Firefox 2.0 Beta 1

12. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V úterý jsme vás informovali o vydání release candidate první betaverze očekávaného internetového prohlížeče Firefox 2.0. Dnes již byl uvolněn Firefox 2.0 Beta 1 ve své plné kráse pro Windows 98 a vyšší, Linux i Mac OS X. K dispozici je i česká verze. Jak již od nás víte, vývojáři se zaměřili hlavně na nové funkce a vylepšování uživatelského prostředí. Z novinek jmenujme kontrolu překlepů při vyplňování formulářů, funkci pro obnovu omylem zavřených panelů, drobná vylepšení prohlížení stránek v…

V úterý jsme vás informovali o vydání release candidate první betaverze očekávaného internetového prohlížeče Firefox 2.0. Dnes již byl uvolněn Firefox 2.0 Beta 1 ve své plné kráse pro Windows 98 a vyšší, Linux i Mac OS X. K dispozici je i česká verze.

Jak již od nás víte, vývojáři se zaměřili hlavně na nové funkce a vylepšování uživatelského prostředí. Z novinek jmenujme kontrolu překlepů při vyplňování formulářů, funkci pro obnovu omylem zavřených panelů, drobná vylepšení prohlížení stránek v panelech, opětovné otevření stránek po pádu prohlížeče, manažera pro správu vyhledávacích modulů, vylepšenou podporu RSS kanálů, změny oken pro správu rozšíření a nastavení prohlížeče nebo obranu proti stránkám pokoušejících se o phishing. Firefox 2.0 Beta 1 není určen řadovým uživatelům ke každodennímu používání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).