Hlavní navigace

Stanice Country no. 1 se vrací jako hodinový blok ve vysílání Šlágr TV

7. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Majitel televize Šlágr TV Karel Peterka potvrdil serveru DigiZone.cz, že s obnovením vysílání kanálu Country no. 1 v původním rozsahu se zatím nepočítá.

Česko-Slovenská televize Šlágr se rozhodla částečně obnovit provoz své někdejší stanice Country No.1 TV. Ta dostala hodinový prostor ve vysílání mateřské Šlágr TV. Jedná se o zkušební vysílání. Jeho další podoba bude záležet na zájmu diváků, uvedl pro server DigiZone.cz Karel Peterka, majitel Šlágr TV.

K TÉMATU: Televize Country no. 1 dnes definitivně ukončila vysílání

O obnovení provozu kanálu Country no. 1 v původní podobě a rozsahu se podle Peterky zatím nepočítá, už jen z toho důvodu, že nedisponuje potřebnou licencí. Blok Country no. 1 bude vysílat od pondělí do čtvrtka od sedmi do osmi hodin večer. Budou v něm zahrnuty relace Melody Club, Country stezky a Country vzkazník. Pořady doprovází moderátorka Johanka Hubičková, která na Šlágr TV uvádí i pořad Písničky na přání.

Podrobnosti se dozvíte z následujícího videa od čtenáře Petra, který nás na změnu ve vysílání Šlágr TV upozornil. Děkujeme!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).