Hlavní navigace

Stanice iConcerts spouští hudební novinku On Tour, zaměří se na festivaly a koncerty

24. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jde o skvělou příležitost pro naše diváky, jak zůstat ve spojení s živou hudební scénou, a pro interprety, jak propagovat jejich turné v rámci mezinárodního měřítka,“ uvedl provozovatel televize.

Hudební stanice iConcerts, která je dostupná ve standardním rozlišení v nabídce satelitního operátora Skylink v České republice i na Slovensku, zavádí od letošního podzimu programovou novinku On Tour se stopáží jedna až dvě minuty. Vytvářet ji bude ve dvou verzích – pro mezinárodní a panasijský region. Pořad On Tour se zaměří na zpravodajství z koncertů, turné a festivalů plus jejich propagaci. Programovou novinku bude vysílat iConcerts s denní periodicitou.

KL24

Z ARCHIVU: iConcerts od dnešního dne pro klienty Skylinku pouze s HD boxem

Jde o skvělou příležitost pro naše diváky, jak zůstat ve spojení s živou hudební scénou, a pro interprety a jejich management, jak propagovat jejich turné v rámci mezinárodního měřítka. Divákům chceme přinést nadcházející události, koncerty i turné, konstatoval Mathieu Sibille, výkonný ředitel stanice iConcerts. Na nový pořad bude navázaná i speciální webová stránka http://www3.iconcerts.com/ontour, kam mohou interpreti, management i pořadatelé nahrávat informace o svých akcích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).