Hlavní navigace

Symbian Anna nyní ke stažení i v České republice

18. 8. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Symbian Anna, nejnovější update softwaru pro vybrané telefony s operačním systémem Symbian, je od dnešního dne k dispozici ke stažení, a to i v České republice. Symbian Anna je určen pro Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6–01 a Nokia E7. K dispozici je nové uživatelské rozhraní, virtuální QWERTY klávesnice v režimu na výšku, vylepšené Nokia Mapy, přepracovaný prohlížeč webu a vyšší bezpečnost.

Symbian Anna, nejnovější update softwaru pro vybrané telefony s operačním systémem Symbian, je od dnešního dne k dispozici ke stažení, a to i v České republice.

Symbian Anna je určen pro Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6–01 a Nokia E7. K dispozici je nové uživatelské rozhraní, virtuální QWERTY klávesnice v režimu na výšku, vylepšené Nokia Mapy, přepracovaný prohlížeč webu a vyšší bezpečnost.

 Aktualizaci Symbian Anna je možné instalovat prostřednictvím počítače s nejnovější verzí Ovi Suite (verze 3.1.1), nebo přímo do telefonu přes mobilní síť* nebo přes WiFi po zadání *#0000# na telefonu a dále stisknutím „Volby“, kde vyberete „Zjistit aktualizace“. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).