Hlavní navigace

Syn Fidela Castra prý při seznamování na Internetu naletěl krajanovi

16. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na Internetu nikdo neví, že jste pes – o pravdivosti tohoto aforismu se zřejmě mohl na vlastní kůži přesvědčit Antonio Castro, syn dlouholetého kubánského vůdce Fidela Castra. Napálil jej blogger Luis Dominguez z amerického Miami, který rovněž pochází z Kuby. Vydával se za sedmadvacetiletou sportovní novinářku, aby se přes Internet seznámil s Antoniem Castrem, jenž je znám svým zaujetím pro mladé ženy a sport. To se mu povedlo a se čtyřicetiletým prominentem kubánského režimu si dopisoval jako…

Na Internetu nikdo neví, že jste pes – o pravdivosti tohoto aforismu se zřejmě mohl na vlastní kůži přesvědčit Antonio Castro, syn dlouholetého kubánského vůdce Fidela Castra. Napálil jej blogger Luis Dominguez z amerického Miami, který rovněž pochází z Kuby. Vydával se za sedmadvacetiletou sportovní novinářku, aby se přes Internet seznámil s Antoniem Castrem, jenž je znám svým zaujetím pro mladé ženy a sport. To se mu povedlo a se čtyřicetiletým prominentem kubánského režimu si dopisoval jako mladá novinářka Claudia dlouhých osm měsíců.

Mladý Castro prý sice neprozradil žádné státní tajemství, ale často popisoval své zážitky z cest se strýcem Raulem Castrem, který před několika lety vystřídal svého bratra v čele Kuby. Blogger vydávající se za novinářku Claudii nakonec publikoval záznam chatu se synem kubánského revolucionáře a přidal i fotky, které mu Antonio Castro zaslal. Chce prý ukázat, jakého životního stylu si Castrové užívají, zatímco řada Kubánců trpí chudobou. Kubánské úřady k případu mlčí, nepotvrdily tak pravdivost tohoto kuriózního příběhu, ale ani jej nevyvrátily. (BBC News, TechCrunch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).