Hlavní navigace

Telefónica chystá pro zákazníky O2TV tzv. jednohubky

11. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
11. 2. 2009

Přibližně polovina zákazníků IPTV služby O2TV podle Libora Volka ze společnosti Telefónica O2 využívá videoarchiv. Firma by podle něj chtěla rozšířit nabídku TV Banky, která kromě Poštovní spořitelny zatím žádný jiný bankovní ústav neposkytuje. Content a IPTV development manager Volek řekl, že Telefónica v současné době nejedná s žádnými jinými společnostmi.

Telefónica se chce zaměřit na oblasti her a doplňkových aplikací. V současné době společnost testuje koncept tzv. jednohubek, kdy se vyvolá kontextuální menu přímo v prostředí O2TV a v pravém dolním menu se objeví různé doplňky jako přístup do e-mailu apod. Z interaktivního menu tedy bude možné vyvolat např. zpravodajství apod. Společnost by chtěla tyto doplňky nabízet zdarma.

Půjde o zabití volné chvíle. Jedná se např. o aplikace jako jsou křížovky, sudoku apod., dodal kontent a IPTV development manager Libor Volek.

K TÉMATU: O2TV chce zjednodušit menu svého set-top-boxu, plánuje nové služby

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).