Hlavní navigace

Televize Febio pozastavila náběr zaměstnanců

16. 8. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
16. 8. 2006

Nejistota v podobě žalob neúspěšných žadatelů o licence pro zemské digitální televizní vysílání vedla televizi Febio k pozastavení náběru zaměstnanců. Stanice chtěla ještě v průběhu léta zveřejnit jména většiny členů managementu, podle majitele Febia Fera Feniče tak ale neučiní, protože žádné další manažery zatím přijmout nemůže. Musel jsem všechno stornovat, protože nevíme, kdy a zda vůbec začneme vysílat, řekl Fenič serveru DigiZone.cz.

cif 24 - early cena - média

Televize Febio má v současné době pouze tři členy nejužšího vedení. Kromě Fera Feniče, který je prezidentem stejnojmenné licencované společnosti a bude dohlížet na oddělení programu, jde o generálního ředitele Richarda Rybníčka a ředitele pro strategický rozvoj Petra Sládečka. Žaloby, na které máme různé právní výklady, nás vedou k obezřetnosti, takže jsme museli uzavíráme veškerých dalších zaměstnaneckých smluv odložit. Jeden člověk je ale už ve výpovědní lhůtě ve svém současném zaměstnání a já nevím, jak tuto situaci budeme řešit, svěřil se Fenič.

Plnoformátová televize Febio chtěla zahájit vysílání příští rok v březnu, v době filmového festivalu Febiofest. Tento termín ale už přede dvěma měsíci padl a není jasné, zda se zákonná lhůta pro zahájení vysílání nových digitálních stanic – začátek května příštího roku – žalobami neúspěšných žadatelů nepřerušuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).