Hlavní navigace

Televize Noe bude pokračovat v multiplexu 3 také v únoru

28. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
28. 1. 2009

Původně měl mít religiózní kanál TV Noe licenci s provozovatelem terestrického multiplexu 3, společností Czech Digital Group, pouze do konce ledna letošního roku, ale jak server DigiZone.cz informoval jeho generální ředitel Leoš Ryška, program zde bude pokračovat i nadále. Jak přesně dlouho to bude, ale Ryška neupřesnil.

K TÉMATU: Televize Noe zůstane v pražském multiplexu 3 do konce ledna 2009

Prozatím zůstává vše při starém, alespoň do konce února 2009, konstatoval ředitel stanice s tím, že co bude dál, neví. Předpokládáme, že na 46. kanálu setrváme tak dlouho, dokud to bude technicky možné, upřesnil Ryška. Televize Noe vysílá terestricky pouze v Praze prostřednictvím vysílačů Strahov, Ládví a Zelený pruh. Kromě ní jsou tu také šířeny kanály Óčko, Z1 a Public.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov chce vysílat pro Prahu ve vysokém rozlišení

Na kanál 46 se v Praze ještě tlačí jedna televize, plnoformátový kanál TV Barrandov, který zde chce vysílat ve vysokém rozlišení obrazu. V současné době probíhají mezi jeho vedením a provozovatelem multiplexu jednání, která by měla vyústit v podepsání smlouvy. Dokud však nebudu mít smlouvu na stole, nemůžu vám o tom nic bližšího sdělit, řekl nedávno technický ředitel televize Michal Kratochvíl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).