Hlavní navigace

Televizní bankovnictví si dnes v Česku odbude premiéru

5. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 8. 2008

Tzv. televizní bankovnictví, o kterém jsme vás již na serveru DigiZone.cz informovali několikrát, si dnes u Poštovní spořitelny odbude svou premiéru. Informoval o tom server Hospodářských novin iHNed.cz. Jako první předvede banka svůj produkt na pobočce ve Štefánikově ulici v Praze, vyzkoušet si je ho možné už teď na stránkách www.ihned.cz/tvban­ka. Do budoucna bude televizní bankovnictví dostupné prostřednictvím IPTV a počítá se s ním již od letošního podzimu. Produkt se bude jmenovat TV Banka a jeho cílem je přilákat mj. i starší občany, kteří mají z klasického internetového bankovnictví strach.

BRAND24

Služba bude zabezpečena obvyklou cestou, kdy zákazník po zadání transakce obdrží na mobil SMS s kódem, který bude muset zadat dálkovým ovladačem do set-top-boxu. Pro přístup do TV Banky je nutné mít set-top-box s připojením na internet od některého z partnerů, jako je Volný, nebo zařízení Media Center s připojením na internet. Pokud klient splní tyto podmínky, bude mít TV Banku v nabídce, uvedla pro iHNed.cz Denisa Salátková z oddělení externí komunikace Poštovní spořitelny.

K TÉMATU:
Ovládání účtu přes set-top-box? Poštovní spořitelna připravila TV Banku
Poštovní spořitelna připravuje televizní bankovnictví

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).