Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Doktor Martin, SuperStar a Vinaři II

30. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller S nasazením života – Stárnoucí agent tajné služby před lety nedokázal ochránit prezidenta Kennedyho. Nyní je ohrožen život dalšího prezidenta a on tomu musí za každou cenu zabránit. Americký thriller (1993)

  • Prima, 20:15 – seriál Vinaři II (1) - Parta křetických vinařů v čele s Bedřichem Pavlíčkem doprovází padreho Tomicu do jeho nové farnosti ve Strdíně. S nejnutnější výbavou, jako jsou kytara, kříž a několik demižonů vína, doputují na místo. V zákristii kostela se pro potěšení všech nachází několik dobře vychlazených sudů s pivem. Padre Tomica nadšení nesdílí a sudy nechá vyvalit z kostela ven. Místní obyvatelé to považují za akt barbarství a dochází k prvnímu střetu s výletníky z Moravy. Český seriál (2015)

  • Nova, 20:20 – pěvecká show SuperStar – Hvězdná porota, mimořádné pěvecké výkony, silné lidské příběhy a pohádková výhra – nový ročník fenomenální hudební soutěže SuperStar opět na TV Nova. (2015)

cif 24 - early cena - média

  • Jednotka (RTVS), 20:20 – seriál Doktor Martin (1) – Nový televizní seriál v hlavní roli s Miroslavem Donutilem coby chirurgem, který musel opustit práci na špičkovém oddělení v Praze a stal se „obvoďákem“ v podhorském městečku v Beskydech. Humorný střet s maloměstským životem, ve kterém nejsou v roli podivínů vesničané, ale strohý a v komunikaci neobratný doktor z města. (2015)

  • ČT 1, 21:50 – komedie Konec básníků v Čechách – Nerozluční kamarádi Štěpán a Kendy v dravém světě podnikatelských aktivit. Česká komedie (1993)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).