Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: John Lennon, Zpátky na zemi nebo Malý unavený Joe

6. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Zpátky na zem – příliš horlivý anděl pošle duši černého komika Lanceho Bartona do nebe předčasně. Pak ale uzná svou chybu a nabídne mu druhou šanci. Zůstane sice sám sebou, ale musí přijmout jiné tělo. Jediné, které je právě k dispozici, patří bezcitnému multimilionáři…

  • Prima Max, 20:15 – drama Propast – poškozená jaderná ponorka uvízla na mořském dně. O její záchranu se pokusí speciálně vybavený tým ropných těžařů. Při riskantním sestupu zjistí, že hlubiny skrývají tajemství, které nepochází z tohoto světa.

  • Barrandov Plus, 20:20 – western Malý unavený Joe - bratři slíbili svému umírajícímu otci, že dodrží rodinnou tradici a stanou se bandity. Ale protože jsou neuvěřitelně nešikovní, dokážou pomoci každému, koho potkají…

BRAND24

  • ČT2, 21:30 – komedie Městem chodí Mikuláš - příběh o velkém trápení malého uličníka, který se o mikulášském večeru zamotá do osudů dospělých.

  • ČT Art, 23:35 – dokument USA versus John Lennon – měl bídné dětství, byl muzikantsky mimořádně nadaný a v Americe vadil vládním úředníkům. Americký dokument Filmaři David Leaf a John Scheinfeld ve svém kontroverzním dokumentu sledují pokusy FBI i některých členů americké vlády umlčet Johna Lennona (1940–1980). Ve snímku jsou rozsáhlé rozhovory s jeho nejbližšími. Je to pohled na život a časy věčného rebela Johna Lennona.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).