Hlavní navigace

Textlink.cz přechází pod Zoner Software

3. 5. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Služba výměnné textové reklamy Textlink.cz přechází od dubna 2006 pod křídla společnosti Zoner Software. Uvádí to informační e-mail, který je odesílán všem uživatelům služby. Doposud Textlink.cz spravoval Petr Ozogán, který propadlou doménu získal někde v březnu 2004 a posléze naprogramoval nový reklamní systém, na který si však řada uživatelů stěžovala. Zoner Software nyní slibuje, že nabídne služby nejvyšší kvality. Nechme se překvapit, co jeden z největších webhosterů v ČR s novou akvizicí…

Služba výměnné textové reklamy Textlink.cz přechází od dubna 2006 pod křídla společnosti Zoner Software. Uvádí to informační e-mail, který je odesílán všem uživatelům služby. Doposud Textlink.cz spravoval Petr Ozogán, který propadlou doménu získal někde v březnu 2004 a posléze naprogramoval nový reklamní systém, na který si však řada uživatelů stěžovala. Zoner Software nyní slibuje, že nabídne služby nejvyšší kvality. Nechme se překvapit, co jeden z největších webhosterů v ČR s novou akvizicí provede.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).