Hlavní navigace

Topfun nabízí Slovak Sport 2 s Premier League pro Smart TV a mobilní zařízení

2. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba Topfun českým uživatelům nabízí sportovní kanál Slovak Sport 2, který bude vysílat anglickou fotbalovou Premier League. Na kolik vyjde měsíční předplatné? Jaká zařízení jsou podporována?

Video-on-demand Topfun přináší českým uživatelům od začátku srpna atraktivní sportovní kanál Slovak Sport 2, který bude vedle jiného nabízet přímé přenosy z anglické Premier League, nejslavnější fotbalové ligy světa. Zájemci si mohou tento kanál předplatit samostatně za 150 Kč měsíčně. Jde tak o dosud nejdražší placený kanál v nabídce služby Topfun.

Slovak Sport 2 uživatele služby Topfun mají možnost sledovat díky chytrým televizorům a další chytré černé elektronce Samsung, Panasonic, Sony, LG, Philips, Huyndai a Gogen. Podporována jsou také zařízení se systémy Android, iOS a Windows Phone. Naopak na PC je dostupný pouze první kanál stanice Slovak Sport za 75 Kč měsíčně, na kterém se Premier League neobjeví.

BRAND24

Pro uživatele mimo Českou republiku nebude nový kanál v rámci služby Topfun dostupný. Platí to i o Slovensku, přestože se jedná o slovenský kanál a Topfun na slovenském trhu působí. Nicméně pro české fanoušky anglické kopané je zařazení kanálu Slovak Sport 2 do nabídky dobrou zprávu. Řada tradičních poskytovatelů placených televizních služeb jej vůbec nenabídne.

Sledování Premier League bylo v České republice v uplynulých sezónách komplikované. Exkluzivní práva mj. pro náš trh získal provozovatel satelitní služby Digi TV, který zejména na Premier League vybudoval vlastní sportovní kanál Digi Sport. Ten nabízela výhradně služba Digi TV. V minulosti přitom přenosy z Premier League byly k vidění např. na kanálech Prima Cool či Nova Sport.

Je pro vás streamování televizních kanalů přes Internet do Smart TV zajímavé? Můžete zvolit více variant odpovědi.

  • Ano, mohu si předplatit jen kanál, který chci.
    29 %
  • Ano, mohu si předplatit málokde dostupný kanál.
    17 %
  • Ano, pokud nabídnou kvalitní obsah.
    23 %
  • Ano, pokud budou mít přijatelnou technickou kvalitu.
    25 %
  • Ne, nemám dost rychlé internetové připojení.
    4 %
  • Ne, nevěřím, že streamování bude bezproblémové.
    11 %
  • Ne, vystačím si s volně šířenými kanály.
    5 %
  • Ne, nabídka mé současné placené televizní služby mi vyhovuje.
    6 %
  • Ne, nemám podporovanou Smart TV.
    26 %
  • Ne, mám jen klasický televizor.
    10 %
  • Ne, nemám vůbec televizor.
    6 %

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).