Hlavní navigace

Topfun nabízí v televizorech Samsung první filmy ve 3D

22. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 3. 2012

Widget Topfun videopůjčovna, který je součástí televizorů Samsung připojených k internetu, obsahuje od začátku tohoto týdne nově také záložku 3D filmy. Znamená to, že majitelé televizorů této značky pro trojrozměrné zobrazování se dostanou i k prvním snímkům se třetím rozměrem. Na 2D televizorech si tyto filmy nepřehrajete, i kdybyste chtěli. Aplikace vám to nedovolí.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Videopůjčovna Topfun už i v mobilech iPhone a tabletech iPad

Pod položkou 3D filmy je možné najít například záložky Akční, Dobrodružné, Dramata, Komedie, Pohádky, Rodinné, Scifi, Thrillery, ale i Erotické. Většina filmů v tuto chvíli není dostupná k přehrání a obsahuje pouze informaci, že se připravuje. Z nabízených snímků by se tu měli objevit například Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, Souboj titánů, Svět podle Prota, Zastav a nepřežiješ, Legendy o sovích strážcích nebo třeba Polární express. Přes Topfun videopůjčovnu v televizorech Samsung si je možné nově objednat také balíček Topfun Nonstop, který nabízí neomezený přístup k vybraným filmům za 189 Kč měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).