Hlavní navigace

Topfun nově v televizorech Panasonic a s novými TV stanicemi

23. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká služba Topfun je nově dostupná v letošních modelech televizorů a přehrávačů značky Panasonic s podporou služby Viera Connect. K dispozici je tak již v pěti značkách chytré elektroniky: Samsung, LG, Philips a nově tedy i Panasonic, který je po jihokorejské značce Samsung teprve druhou značkou černé elektroniky, kde se Topfun střetává s konkurenční službou Voyo. Třetí by se brzy mělo stár rovněž jihokorejské LG, podpora jehož chytré černé elektroniky je ze strany služby Voyo dlouhodobě…

Česká služba Topfun je nově dostupná v letošních modelech televizorů a přehrávačů značky Panasonic s podporou služby Viera Connect. K dispozici je tak již v pěti značkách chytré elektroniky: Samsung, LG, Philips a nově tedy i Panasonic, který je po jihokorejské značce Samsung teprve druhou značkou černé elektroniky, kde se Topfun střetává s konkurenční službou Voyo. Třetí by se brzy mělo stár rovněž jihokorejské LG, podpora jehož chytré černé elektroniky je ze strany služby Voyo dlouhodobě plánována. 

UX DAy - tip 2

Služba Topfun též rozšířila nabídku televizních stanic, které lze jejím prostřednictvím sledovat přes Internet. Zdarma je pro registrované uživatele k dispozici vysílání televize Pětka, která mj. figuruje jako volná celoplošná stanice v třetím pozemním multiplexu, ale čerstvě se objevily otazníky nad jejím dalším osudem. Za 20 Kč měsíčně pak je možné sledovat Sport 5 dostupný jinak v nabídkách satelitních a kabelových operátorů. 

Jak jsme vás již exkluzivně informovali s předstihem, v rámci dlouhodobé spolupráce Samsung a Topfun novým majitelům chytrých televizorů a přehrávačů jihokorejské značky nabízí na šest měsíců zdarma vysílání vybraných televizí. Nyní můžeme upřesnit, že jde o filmové kanály Filmbox a CS Film, dětský kanál CS Mini a právě nově zařazené televize Sport 5 a Pětka. Tyto televize doplňují promo nabídku služby Topfun Start na půl roku zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).