Hlavní navigace

Třetí řada VyVolených: Prima si už registruje ochranné známky

24. 5. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
24. 5. 2007

Televize Prima se připravuje na třetí řadu reality show VyVolení. Ve středu požádala Úřad průmyslového vlastnictví o registraci ochranných známek s názvem pořadu a zřejmě i jednotlivými epizodami soutěže, které naznačují, že reality show bude mít tentokrát trošku jiný průběh než u prvních dvou řad. Potvrzují se tak informace, že Prima hodlá VyVolené nabídnout už letos na podzim.

KL24

Sedm ochranných známek naznačuje, jaké strasti a úkoly čekají obyvatele vily VyVolených: VV – Noví hrdinové, VV – Džungle, VV – Zámek, VV – Vězení, VV – Zrcadlo, VV – Klec a VV – Akvárium. Nepůjde o levnou záležitost, protože Prima musí kvůli VyVoleným znovu postavit úplně novou vilu a pronajmout si pro ní nový pozemek. O ten původní přišla během první řady výpovědí od majitele, po druhé řadě reality show pak vilu umístěnou v Praze-Holešovicích demontovala.

O tom, že Prima s VyVolenými skutečně počítá pro podzimní programové schéma, svědčí i nedávná návštěva zástupce maďarské společnosti Iko Media, vlastníka vysílacích práv pro VyVolené, v Praze. Primě by dobře zprodukovaná reality show se správným castingem pomohla od nízké sledovanosti, s níž se televize potýká praktivky od uvedení první řady VyVolených.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).