Hlavní navigace

TV Barrandov láká Pražany prostřednictvím reklamních ploch

12. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
12. 11. 2008

Nový digitální kanál TV Barrandov, který zahajuje své vysílání 11. ledna příštího roku, zahájil reklamní kampaň, kde láká diváky ke sledování. Na promítacích plochách ve stanicích metra se objevily upoutávky na tuto televizi s informací, kdy program odstartuje a dominuje mu jeho logo, bílá hvězda, na pozadí magenta. Logo televize s internetovou adresou ale nezmizí ani v době, kdy je vysíláno textové zpravodajství. Je nastálo součástí grafiky a kolemjdoucí ho tak nemůže přehlédnout.

STÁLÝ TEXT: Vše o digitální televizi Barrandov

Co se týká cen za reklamní čas, tedy poplatků, za které si budou moci firmy u Barrandova reklamu zadat, ty by měly být podle týdeníku Strategie výrazně nižší než u konkurence. Zpočátku se budou pohybovat třicet procent pod hladinou trhu, konstatoval nedávno programový ředitel TV Barrandov Přemysl Svora. Reklamní čas televize přitom bude prodávat externí společnost Czech Media Link, která rovněž nabízí inzertní čas televize Z1, dodala Strategie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).