Hlavní navigace

Barrandov nabídne půlhodinku publicistiky s Tittelbachem, odhalil podzimní schéma

7. 8. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENT – „Díky novým původním seriálům bude podzim na Barrandově pln neobyčejných příběhů,“ věří generální ředitelka stanice Marcela Hrdá.

Jednou s prozatím neodhalených programových novinek plnoformátové televize Barrandov bude během letošního podzimu půlhodinový publicistický blok Týden v ringu s moderátorem Václavem Tittelbachem. Ten bude sekundovat boxerskému šampionovi Ondřeji Pálovi. Na začátek anotace k chystané novince, která se na obrazovce objeví vždy v úterý večer, se televize zmiňuje o tom, že diváci neuvidí umanutou dominu nebo nažehleného politologa. Pravděpodobně tak má na mysli mimo jiné moderátorku Michaelu Jílkovou a její pořad Máte slovo, který se vysílá na veřejnoprávní Jedničce.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Tomáš Magnusek natočí pro TV Barrandov i seriál Stopy života. Opět s Kateřinou Brožovou

Na obrazovce se objeví také další řada dokumentů s cyklu Tajemství, která odhalí životy slavných, například Jiřiny Jiráskové, Vladimíra Menšíka, Petra Čepka Lubomíra Lipského. Novou řadu Tajemství nasadí TV Barrandov na páteční večer. Při podrobnějším prostudování programových plánů stanice je patrné, že na obrazovce se objeví také pořad Nikdo není dokonalý, ovšem pouze jednou, a to v sobotu 20. září. Jeho moderátorem nebude Jiří Krampol, ale Patrik Hezucký. V rámci sobotní zábavy uvidí diváci například i speciály Vtipu za stovku nebo „Kurňa, co to je?“.

ČTĚTE TAKÉ: Tomáš Magnusek natočí pro TV Barrandov i seriál Stopy života. Opět s Kateřinou Brožovou

UX DAy - tip 2

Hlavním tahákem mají být na Barrandově však seriály, které režíruje Tomáš Magnusek. Z filmové podoby budou přepracování do této podoby Bastardi, absolutní novinkou pak budou Stopy života. Na obrazovku se vrátí seriál Ona a on. Poběží každé pondělí a obsazení hlavního páru se nemění. I nadále ho tedy ztvární Kateřina Brožová Marek Vašut. Díky novým původním seriálům bude podzim na Barrandově pln neobyčejných příběhů, uvedla při této příležitosti generální ředitelka stanice Marcela Hrdá a dodala: V novém programovém schématu se nám podařilo naplnit cíl významně posílit v tomto období vlastní tvorbu.

Neobycejne Hvezdy Na Tvb – Podzim 2014 by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).