Hlavní navigace

TV Barrandov zprovoznila web s amatérskými videi Ukažse.tv

1. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 5. 2008

Digitální televize Barrandov dnes v poledne zprovoznila internetové stránky www.ukazse.tv zaměřené na amatérské video. Jde o první formu marketingové komunikace digitální televize Barrandov, jejímž cílem je sběr amatérského videa, které se má na základě udělené licence stát součástí vysílání. Amatérským filmům Barrandov TV věnuje v plánovaném vysílání až jednu hodinu týdně, sdělil mluvčí stanice Janis Sidovský.

Na webu jsou aktuálně i videa z přípravy pořadů televize Barrandov, konkrétně pak „holých zpráv“ (jako příspěvek Barrandovské kozičky), při kterých se moderátorka svléká. Stejný formát chce od pondělí 5. května nabídnout i televize Nova na svém zpravodajském portálu www.tn.cz. Nejdelší příspěvek na Ukažse.tv má 33 minut, nejoblíbenějším videem prvního dne je krátký film „Pamatuj na smrt“ režiséra Ondřeje Moravce.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov nabídne „holé zprávy“, televize Nova zase Dokudrama

Videa na stránky Ukažse.tv mohou vkládat pouze registrovaní návštěvníci. Od 12. května budou moci soutěžit o týdenní pravidelnou výhru 5.000,– Kč s tím, že nejlepší videa odvysílá na obrazovce vyhlašovatel soutěže, Barrandov TV, dodal Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).