Hlavní navigace

TV Metropol nabídne nové magazíny a zreprízuje dokument o Václavu Havlovi

16. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
16. 1. 2012

Od 16. ledna, tedy ode dneška, se do vysílání pražské televize Metropol, kterou je možné naladit v multiplexu 3 ze Žižkova a Cukráku, dostávají v půl deváté večer nové magazíny. Jde konkrétně o pořady Praha kulturní, Metropole Praha, Praha vitální, Praha v pohybu a Děti v Praze. Dvacetiminutové magazíny budou vysílány každý všední den. Jejich názvy jsou více než výstižné.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na návštěvě u… digitální pražské televize Metropol

Praha kulturní bude informovat o dění v metropoli a představí divákům divadla, muzea, galerie a akce, které se tu konají. Úterní Metropole Praha provede diváky světem infrastruktury, zaměří se na rozvoj, investice a podnikatelské příležitosti. Zájemci se budou moci dozvědět o současných i připravovaných projektech. Magazín Praha vitální, který je připraven na středu, se bude věnovat zdraví, sociální problematice a zdravému životnímu stylu. Praha v pohybu přinese informace o cyklostezkách a hřištích, Děti v Praze budou zaměřeny na mladé diváky a ekologickou výchovu.

ebf - partner 1

Z ARCHIVU: Metropol, Prima a překvapivě i HBO upravily na státní smutek svá loga

Na přání diváků odvysílá TV Metropol v repríze také dokument Pocta Václavu Havlovi, který vznikl ve vlastní produkci. Je pro ně připraven na středu 18. ledna, tedy přesně měsíc poté, co bývalý prezident ve věku 75 let zemřel. Dokument vznikl mimo jiné také v zákulisí prosincového koncertu z Lucerny, který se konal jako uctění památky Václava Havla. V šatnách jsme pořídili exkluzivní rozhovory s českými i zahraničními hvězdami, které se této akce zúčastnily. Byly to například zpěvačka Suzanne Vega, hudebníci Ivan Král a Vratislav Brabenec, i někdejší tajemník Václava Havla Vladimír Hanzal, uvedl programový ředitel stanice Denis Gaidoš.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).