Hlavní navigace

TV tipy na čtvrtek: Když Harry potkal Sally, Hvězdná pěchota a Diagnóza smrti

23. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Jednotka (RTVS), 20:20 – romantický film Když Harry potkal Sally – Když Harry potkal Sally, nebyli si navzájem vůbec sympatičtí. Sally vadily především Harryho úvahy o sexu. Při dalším náhodném setkání se spřátelili a když se Sally rozešla se svým přítelem, Harry ji utěšoval. Brzy však začali cítit, že je mezi nimi něco víc než přátelství, zároveň se však obávali, že by případným milostným vzplanutím mohli svůj pěkný vztah zničit… Americký romantický film (1989)

  • Dvojka (RTVS), 21:00 – romantické drama Siréna od Mississippi – Mladý pěstitel tabáku Louis očekává na tichomořském ostrově svou nevěstu Julii, kterou však během cesty lodí zavraždila podvodnice Marion. Louis okamžitě podlehne její kráse a zamiluje se do ní. Marion však zajímají především jeho peníze, kterých se zmocní a uteče zpět do Francie. Louis se vydá po jejích stopách, aby získal peníze zpět a pomstil se… Francouzsko-italské romantické drama (1969)

  • Nova Cinema, 21:50 – horor Upíři – Církev nikdy nevěřila, že upíři existují. Teď ale zjistila, že se dokonce chystají zničit lidstvo. Musí proto najmout věhlasného lovce upírů, aby je zastavil dřív, než najdou starý náboženský artefakt. Americký horor (1998)

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – sci-fi film Hvězdná pěchota – Ve vzdálené budoucnosti se stanou největším nepřítelem člověka děsiví brouci, kteří postupně obsazují jednotlivé planety ve vesmíru. V tuto chvíli je cílem jejich útoku Země. Americký sci-fi film (1997)

  • ČT 1, 22:15 – detektivní drama Diagnóza smrti – detektivní drama Diagnóza smrti – Major Kalaš objasňuje motiv vraždy mladé ženy. Československé drama (1979)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).