Hlavní navigace

TVprogram.cz nabídl uživatelům řádkové zobrazení

22. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

TVprogram.cz nabídl jako první v Česku řádkové zobrazení, které umožňuje řazení obsahu programu zvolených stanic podle časových pásem. Díky tomu, že je aktuálně vysílaný program zvýrazněný červenou vodící linkou, získává uživatel možnost udržovat si neustále pohotový přehled o aktuálním vysílání na všech zvolených televizních stanic současně. Do sloupců je možné řadit všech 155 stanic, které jsou v nabídce služby a u jednotlivých pořadů lze zobrazovat doprovodné informace včetně náhledových…

TVprogram.cz nabídl jako první v Česku řádkové zobrazení, které umožňuje řazení obsahu programu zvolených stanic podle časových pásem. Díky tomu, že je aktuálně vysílaný program zvýrazněný červenou vodící linkou, získává uživatel možnost udržovat si neustále pohotový přehled o aktuálním vysílání na všech zvolených televizních stanic současně. Do sloupců je možné řadit všech 155 stanic, které jsou v nabídce služby a u jednotlivých pořadů lze zobrazovat doprovodné informace včetně náhledových fotografií a showview kódů, tak jak na to byli uživatelé zvyklí z klasického sloupcového zobrazení. O něco sofistikovanější variantu stejné služby avizoval již v polovině prosince 2007 také Seznam, její spuštění však bylo z technických důvodů odsunuto. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).