Hlavní navigace

Twitter Karla Schwarzenberga: Pc Hacked By DADI FROM ALGERIE

9. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dadaistický příspěvek, nebo hacknutý účet na Twitteru? Těžko říct. Každopádně Karel Schwarzenberg na Twitteru od 26. října nefunguje.

Pokud byste náhodou chtěli poznat  blíže Karla Schwarzenberga na Twitteru, máte od 26. října smůlu. Volby skončily a ten „cool“ pán s fajfkou na svůj twitterový účet s více než 15 tisíci followery zcela zapomněl, podobně jako řada dalších politiků. Zapomněl na něj ale až tak hodně, že už nějaký ten týden na @schwarzenberg_k můžete vidět podivnou fotku v záhlaví. Včetně nápisu „Pc Hacked By DADI FROM ALGERIA“.

Že by snad Schwarzenberg na Twitteru šel cestou jakéhosi dadaistického příspěvku (právě změnou fotky v záhlaví)? Nebo se účet někomu skutečně podařilo hacknout?

cif 24 - early cena - média

Tak jako tak – protože už je po volbách, tak nikdo tenhle pravý účet neřeší. Což tak trochu vybízí ke komentáři, že @schwarzenbergk, tedy ten beznadějně falešný, je prostě dlouhodobě lepší a zábavnější. A také k poznatku, že můžete @TOP09cz na něco takového upozorňovat jak chcete, reakce se nedočkáte (psala jim na Twitteru řada lidí, reakce nulové).

Některé podivné tweety od Karla už dnes nenajdete.

Otázkou zůstává, jak si vykládat poslední tweety z 26. října. „Politická scéna se po volbách změní, ale nezlepší se“ by ještě šel. „Když se podívám na výsledky, vylučuji naši přítomnost ve vládě. Moje matka mi vždycky říkala: Vyvaruj se špatné společnosti“ je poněkud zvláštní. A „Je to, jak jsem očekával, že solidně dostaneme na prdel. Když člověk dělá nepříjemné věci, je za to trestán“ je ještě podivnější. Byť to vše můžeme přičítat povolební únavě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).