Hlavní navigace

UPC Digital zařadil do nabídky kanál MTV Europe

12. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 9. 2008

Hudební televizi pro mladé s názvem MTV Europe zařadila do své nabídky digitální kabelové televize společnost UPC Česká republika. Server DigiZone.cz o tom informoval jeho čtenář Michal HoftichPrahy. Dle jeho informací je kanál vysílán na frekvenci 690 MHz s modulací 64 QAM a symbol rate 6900. Video PID je 6401, Audio PID 6411 a PCR PID 6401. Doposud vysílaly v nabídce UPC Digital pouze stanice MTV Dance a MTV Two. MTV Europe bylo šířeno pouze analogově. Nyní je zařazeno do cenové nabídky Standard.

BRAND24

SPECIÁL DIGIZONE.CZ: Příloha o kabelové digitální televize

Službu lze objednat takřka ve všech lokalitách, kde se vyskytuje UPC. Pokud máte pochybnosti, můžete si dostupnost ověřit prostřednictvím internetových stránek operátora. Jste-li už klientem UPC a odebíráte analogovou kabelovou televizi, v naprosté většině případů můžete přejít na digitální příjem. Stačí kontaktovat klientské centrum UPC a objednat si změnu služby. Pro příjem digitální kabelové televize vám společnost pronajme set-top-box pro převod digitálního signálu do analogové podoby srozumitelné pro vás analogový televizor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).