Hlavní navigace

Uschovna.cz s novinkami

4. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Server Uschovna.cz, který nabízí předávání objemných souborů mezi uživateli, přichází s několika novinkami. Na základě požadavků uživatelů došlo k navýšení počtu stažení u jedné zásilky a to až na pět. Nebude tak nutné posílat zásilku každému příjemci zvlášť, postačí jedno uložení a informační e-mail s návodem k vyzvednutí zásilky může být zaslán až na 5 mailových účtů. Tato novinka má zkrátit odesílateli čas a snížit náklady na odesílání dat. Dalším doplňkem je přehled o stažení jednotlivých…

Server Uschovna.cz, který nabízí předávání objemných souborů mezi uživateli, přichází s několika novinkami. Na základě požadavků uživatelů došlo k navýšení počtu stažení u jedné zásilky a to až na pět. Nebude tak nutné posílat zásilku každému příjemci zvlášť, postačí jedno uložení a informační e-mail s návodem k vyzvednutí zásilky může být zaslán až na 5 mailových účtů. Tato novinka má zkrátit odesílateli čas a snížit náklady na odesílání dat. Dalším doplňkem je přehled o stažení jednotlivých příloh. (Tisková zpráva)

Více o internetových úschovnách na českém Internetu se dozvíte v našem článku Jak dobré jsou české internetové úschovny?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor vede MEDOBOS s.r.o., je Copywriter.cz a dělá weby pro Benešov i Říčany.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).