Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: Alternative Cinema Film Europe a dokumenty na Doku CS a Kino CS

10. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kanály Film Europe tentokrát zastupují stanice Film Europe Channel, Kino CS a Doku CS. Přinášíme vám například červencové spoty Alternative Cinema.

Server DigiZone.cz vám opět po měsíci servíruje několik promo spotů, které se v následujících týdnech objeví na vybraných filmových kanálech. Přibližně týdenní zpoždění bylo způsobeno obdobím dovolených, za což se pochopitelně omlouváme. Tematické stanice Film Europe tentokrát zastupují kromě stejnojmenné televize také dokumentární program Doku CS, který se naladil na vlnu blížících se olympijských her a stanice Kino CS potěší především obdivovatelky Oldřicha Nověho.

K TÉMATU: DigiZone.cz přichází s novinkou: Promo spoty filmových kanálů

Videogalerie, jak jsme naši novou pravidelnou měsíční rubriku, nemají informovat primárně o programových novinkách, ale jejich cílem je hlavně ukázat, jak si jednotlivé společnosti s promo spoty poradí. Vizuálně atraktivní je v tomto směru především Film Europe Channel, před kterým je stále ambice dostat se nejen na evropský, ale například asijský trh, kde už o něho někteří operátoři projevili zájem. O vizuální podobu stanice se, jak jistě víte, postaralo uznávané kreativní studio Oreo.

Alternative Cinema – červencový promo spot Film Europe Channel

Československé legendy na Film Europe připomínají například archivní snímky Evropa tančila valčík, Světáci a Božská Ema.

Kino CS: Legendární Oldřich Nový nejen jako nezapomenutelný herec, ale také režisér a zpěvák

cif 24 - early cena - média

Český hudební skladatel Zdeněk Liška se věnoval především filmové hudbě. Kino CS ho připomene mj. filmy Lidé z maringotek, Údolí včel, Adelheid nebo Svatba jako řemen.

Lidi po celém světě nespojuje politika ani umění, ale sport. Doku CS naladí diváky na olympijskou vlnu například dokumenty Ciao, Italia!, Mexiko 68 nebo Pět kruhů nad Tokiem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).