Hlavní navigace

Videotéku Topfun už lze používat i na zařízeních s operačním systémem Windows 8

28. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Topfun Media ve spolupráci se společnostmi Microsoft a Inflex vyvinuli aplikace pro chytrá zařízení s Windows 8. Jejich uživatelé se tak dostanou k nabídce více než tisíce filmů.

Aplikaci pro chytrá zařízení s operačním systémem Windows 8 spustila placená videotéka Topfun. Jde o vůbec první službu Video od Demand (VOD) na této platformě určenou pro český a slovenský trh. Na vývoji aplikace se podílely společnosti Microsoft a Inflex.„Je pro nás potěšující, že jsme společně s Microsoftem předložili uživatelům tuto aplikaci. Doplnili jsme tak naše portfolio pro mobilní zařízení běžící na platformách Android, iOS, Windows Phone,” uvedl obchodní ředitel Topfunu Radek Přikryl.

K TÉMATU: Startovací balíček od videotéky Topfun si předplácí 27 tisíc lidí, dosáhl čísel Voya

ebf - partner 1

Topfun je nyní dostupný na většině mobilních zařízení v Česku, navíc má i aplikace pro většinu chytrých televizorů na trhu, počítače, tablety a set-top-boxy. „Sledování filmů formou video on demand v počítači se stává běžnou aktivitou uživatelů. Jsme rádi, že uživatelé systému Windows 8 mají nyní možnost prostřednictvím moderní aplikace vyhledávat a sledovat více než 1000 filmových titulů. Aplikace navíc využívá nové možnosti, jako jsou kontrakty sdílení a vyhledávání, takže je možné snadno poslat odkaz na zajímavý film, napsat svůj názor na sociální síť nebo blog,” doplnil ředitel divize vývoje české pobočky Microsoftu Jiří Karpeta.

“Celé uživatelské rozhraní je optimalizované pro dotykové ovládání a tedy vhodné i pro nová zařízení s dotykovou obrazovkou nebo tablety se systémem Windows 8,“ dodal Karpeta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).