Hlavní navigace

"Volili jste nás? Jste idioti." Anonymous napadli a změnili web brněnské KSČM

14. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Volili jste nás? Pokud ano, jste jedni z mnoha omezených idiotů, kteří vůbec nesledují, kam naše země míří.“ Tento nápis se večer objevil na webu brněnské organizace Komunistické strany Čech a Moravy, který napadla a změnila hactivistická skupina Anonymous. „Ano, je to tak, naše země je ohrožována špatnými politiky a nezodpovědnými občany. Komunismus zastavil v naší zemi vývoj na celých 30 let a KSČM se neustále snaží o totéž,“ pokračuje vzkaz na webu.

„Volili jste nás? Pokud ano, jste jedni z mnoha omezených idiotů, kteří vůbec nesledují, kam naše země míří.“ Tento nápis se večer objevil na webu brněnské organizace Komunistické strany Čech a Moravy, který napadla a změnila hactivistická skupina Anonymous.

„Ano, je to tak, naše země je ohrožována špatnými politiky a nezodpovědnými občany. Komunismus zastavil v naší zemi vývoj na celých 30 let a KSČM se neustále snaží o totéž,“ pokračuje vzkaz na webu.

Komunisté nejprve o napadení svého webu vůbec nevěděli, napsal server Lidovky.cz. „Ničeho jsem si nevšiml,“ řekl serveru člen brněnské organizace Aleš Růčka. Vzkaz z webu nezmizel ani pozdě večer, stránka byla ale chvílemi úplně nedostupná, zřejmě nevydržela nápor návštěvníků. Nedostupný je momentálně i centrální web KSČM.


Autor: http://www.kscm-brno.cz/

Anonymous hackli stránku brněnského sdružení KSČM

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).