Hlavní navigace

Výsledky soutěže Interzen 2005

14. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Interzen 2005 zná vítěze a poražené. Na stránkách webzinu Interval.cz se včera objevilo vyhlášení výsledků. Interzen 2005 sice začal o něco později, než se původně plánovalo, přesto byl o účast v soutěži zájem. Přihlášena byla více než stovka různých projektů, ovšem přísnější vstupní kritéria sneslo jen 54 projektů. I tak je to ale o čtvrtinu více než v předchozím ročníku. Devítičlenná porota, v níž usedl i zástupce Dobrého webu, nakonec přiřkla první místo stránkám http://www.stopin-praha.cz.…

Interzen 2005 zná vítěze a poražené. Na stránkách webzinu Interval.cz se včera objevilo vyhlášení výsledků. Interzen 2005 sice začal o něco později, než se původně plánovalo, přesto byl o účast v soutěži zájem. Přihlášena byla více než stovka různých projektů, ovšem přísnější vstupní kritéria sneslo jen 54 projektů. I tak je to ale o čtvrtinu více než v předchozím ročníku. Devítičlenná porota, v níž usedl i zástupce Dobrého webu, nakonec přiřkla první místo stránkám http://www.stopin-praha.cz. a to se ziskem 382 bodů, což je o 103 bodů více než získal projekt na druhém místě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).