Hlavní navigace

Windows Seven už příští rok?

18. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Windows Vista si teprve pomalu zakusují do tržního koláče, ale už se spekuluje, kdy by mohl přijít jejich nástupce. Klíčoví partneři Microsoftu prý už dostali k testování jeho raný build označený jako Milestone 1. Finální verze by se údajně mohla objevit už v druhé polovině roku 2009. Podobné informace je ovšem vždy nutné brát s velmi velkou rezervou, protože všichni víme, jak to bylo s dodržováním termínů u předchozích verzí Windows. Nicméně Microsoft již dříve deklaroval, že nechce mít…

Windows Vista si teprve pomalu zakusují do tržního koláče, ale už se spekuluje, kdy by mohl přijít jejich nástupce. Klíčoví partneři Microsoftu prý už dostali k testování jeho raný build označený jako Milestone 1. Finální verze by se údajně mohla objevit už v druhé polovině roku 2009.

Podobné informace je ovšem vždy nutné brát s velmi velkou rezervou, protože všichni víme, jak to bylo s dodržováním termínů u předchozích verzí Windows. Nicméně Microsoft již dříve deklaroval, že nechce mít propříště mezi dvěma verzemi Windows odstup skoro šesti let jako tomu bylo v případě Windows XP a Windows Vista. (TG Daily)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).