Hlavní navigace

Názor k článku Yo.cz vyvolává smíšené pocity od Martin Schiefer - UVAHA, FIKCE nebo NECO uplne jinyho ... tak sem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2000 3:52

    Martin Schiefer (neregistrovaný)
    UVAHA, FIKCE nebo NECO uplne jinyho ...
    tak sem se prokousal clankem i vsemi reakcemi a je mi divne. clanek jako takovy pusobi opravdu zaujatym dojmem coz by mi ani nevadilo, protoze kazdy ma narok na svuj subjektivni nazor, ale YO.cz svoji reakci vlastne "opsalo" clanek a otocilo ho o 180 stupnu. ted zacne hloubat cervicek pochybnosti zda opravdu YO.cz je tak spatny nebo bylo pospineno nepravem. to tu nikdo z nas nevyresi, ALE podiva se na YO.cz a porovna!!! kazdy tu podezira pana lahvicku ze je zaujaty, ALE co kdyz je zaujaty ve prospech YO.cz??? ptate se proc inu negativni reklama je nejlepci reklama a at si kdo chce co chce rika vsadim boty ze 99% ctenaru tohoto clanku zavitalo na YO.cz stejne jako ja (mozna by nebylo od veci zjistit ze statistik YO.cz kolik jim prislo navstevniku po uverejneni clanku z domeny lupa.cz, abychom se jeste nedivili).
    vec, ale kterou nemuzu prekousnout je reakce Kamila Vetcheho a VK ac sam nezatizen minulosti a spise priznivec pravice ABSOLUTNE nemuzu vystat, s prominutim, PRIMITIVNI BLBECKY a jejich hesla typu "takovy jako ty povesit" ci "levicak? to je ale humus" panove nezlobte se na me, ale kultura projevu (nerknuli politicka) je vam asi naprosto cizi, ona tu totiz neplati rovnice levicak = komunista alias bolsevik (vsadim boty ze ani netusite co ty slova znamenaji, uff to uz sou druhy) ale to je vam asi uplne jedno co? hlavne ze jste ted "odvazny antikomunisti" :)))
    pekne to napsal Martin Hajek ve svem prispevku "alespo me se zda podle urovne nekterych prispevku v diskusi, ze ubyva kvalitnich ctenaru"

    SHRNUTI
    lahvicka napise hanlivy clanek, YO.cz ihned zareaguje a cely neguje. ctenar je zmaten a bezi se podivat na YO.cz aby se sam presvedcil. antos si posype hlavu popelem. YO.cz ma reklamni kampan na lupe.
    KDO NA TOM ASI VYDELAL??? vsichni!
    KDO NEJVIC??? YO.cz prece!
    proste lupa se nazrala a yo zustalo cely

    tento prispevek byl umyslne napsan NAOPAK nez 99% ostatnich aby bylo videt ze nic neni cerne nebo bile, ale je potreba udelat si svuj vlastni obrazek jak o clanku tak o YO.cz a bezduse neverit vsemu co si kde precteme.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).