Hlavní navigace

Zdeněk Pohlreich se vrací premiérově na Primu, jeho novinka poběží v neděli podvečer

18. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Tenhle pořad bude pro ty, kdo si lámou hlavu s tím, jak uvařit rychle, chutně a v pohodě. Pro ty, kteří neberou vaření jako mučivou povinnost,“ říká o programové novince uznávaný šéfkuchař.

Programová novinka Teď vaří šéf! se na obrazovce televize Prima objeví poprvé tuto neděli od 18 hodin. Komerční dvojka nasazuje Zdeňka Pohlreicha do programového okna před svou hlavní zpravodajskou relaci a těsně za britskou akviziční trvalku Vraždy v Midsomeru. Teď vaří šéf! bude akviziční kulinářskou show založenou na kombinaci profesionality a domácí kuchyně. Prima slibuje, že Pohlreich by měl divákům přiblížit chod „zavedené a fungující továrny na gastrozážitky“. Vaření v domácím prostředí by podle jeho slov neměla být žádná věda.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Hlavní kanál Primy redesignuje. Podívejte se, jak bude vypadat už od zítřka

Tenhle pořad bude pro ty, kdo si lámou hlavu s tím, jak uvařit rychle, chutně a v pohodě. Pro ty, kteří neberou vaření jako mučivou povinnost, ale pro ty, kteří chtějí, stejně jako já, rozdávat i při vaření radost a smích. Zapomeňte na patlaly, šarlatány a zoufalce a udělejte si konečně ze své kuchyně místo plné radosti a zábavy!  Pojďte vařit se mnou, bude to snazší, než si myslíte, láká na programovou novinku sám Zdeněk Pohlreich. Každý díl se zaměří na konkrétní surovinu, například v prvním díle to bude kuře.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).