Hlavní navigace

Zdeněk Šarapatka se vrací s diskusním pořadem Na rovinu. Na brněnské BTV

16. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stejnou diskusi se stejným moderátorem vysílala rok před svým zánikem televize Public. Tehdy tvrdila, že chce konkurovat zavedeným celoplošným televizím.

Někdejší šéf kabinetu sociálnědemokra­tických premiérů Zdeněk Šarapatka se po roční přestávce vrací s vlastním televizním diskusním pořadem. Formát Na rovinu, který od února 2010 zhruba rok vysílala TV Public, která poté vyhlásila bankrot, se nyní objeví každou sobotu ve 12 hodin na brněnské televizi BTV, v repríze pak týž den ve 22:00 a v neděli od 22:30.

Šarapatka si bude hosty zvát do pražského studia a u každého rozhovoru bude mít narozdíl od pořadu na TV Public i zástupce dalších médií, například deníku MF Dnes a webu Parlamentní listy. „Rozdíl je i v realizaci formátu: tento se natáčí každý týden v pražském studiu BTV; na Publicu byl s politiky v jejich privátním prostředí, popř. v jejich pracovnách,“ řekl Šarapatka serveru DigiZone.cz.

BRAND24

Z ARCHIVU: Překvapení z televize Public: Diskusní pořad Na rovinu

Brněnská televize BTV vysílá prostřednictvím kabelu a IPTV celoplošně, je součástí základních programových nabídek UPC, O2TV a Netboxu. Živý stream i archiv pořadů je možné sledovat i na webu www.b-tv.cz. Jako prvního hosta si Šarapatka pozval do pražského studia vicepremiérku Karolínu Peake, která s několika bývalými členy Věcí veřejných pomohla přežít vládě Petra Nečase a plánuje vznik nové politické strany LIDEM. „Po Peake budou nyní hosty Petr Gazdík, šéf poslanců TOP09 a Jiří Dienstbier, senátor a prezidentský adept ČSSD,“ prozradil Šarapatka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).