Hlavní navigace

Zemětřesení v orgánech Economie, Zdeněk Bakala se osobně ujal vlády nad vydavatelstvím

5. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Majitel vydavatelství Economia Zdeněk Bakala se osobně pustil do řízení svého vydavatelství. Firma dnes ohlásila změny v dozorčí radě i představenstvu. Na své členství v představenstvu rezignovali Michael Jasanský, Martin Frývaldský a Tomáš Klvaňa a na jejich místa valná hromada jmenovala Zdeňka Bakalu a Michaelu Maláčovou. 

Majitel vydavatelství Economia Zdeněk Bakala se osobně pustil do řízení svého vydavatelství. Firma dnes ohlásila změny v dozorčí radě i představenstvu. Na své členství v představenstvu rezignovali Michael Jasanský, Martin Frývaldský a Tomáš Klvaňa a na jejich místa valná hromada jmenovala Zdeňka Bakalu a Michaelu Maláčovou

Novým členem dozorčí rady byl zvolen Pepper de Callier, oznámila dnes firma v tiskové zprávě. Na pozici generálního ředitele současně k 31. prosinci končí Petr Babický, který byl zároveň pověřen dočasným řízením firmy až do jmenování nového šéfa.

„Vývoj na mediálním trhu i naše plány ve vydavatelství Economia mne přesvědčily, že je správné, abych se jako vlastník přímo účastnil řízení společnosti z pozice předsedy představenstva,“ řekl k provedeným změnám Bakala. 

UX DAy - tip 2

„V nejbližších měsících čeká Economii série významných změn, jejichž cílem je vybudovat z tohoto vydavatelství přední centrum ekonomické a názorové žurnalistiky na českém trhu. Součástí projektu je i spuštění nejmodernějšího integrovaného digitálního newsroomu v zemi, k němuž dojde na jaře příštího roku v nově rekonstruovaných prostorách v pražském Karlíně. Chci být těmto proměnám osobně přítomen,“ dodal.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).