Hlavní navigace

Zone Romantica se má změnit na Film Cafe. Bude to platit i v České republice?

28. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Chello Central Europe chystá proměnu svého tematického kanálu Zone Romantice na Film Cafe. Zdali se to však bude týkat i Česka, je otázkou. Její provozovatel to nepotvrdil.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním zasedání vydala provozovateli kanálu Zone Romantica, společnosti Chello Central Europe, souhlas s jeho proměnou na stanici Film Cafe. Přesto, že v jejím zápisu se hovoří o šíření prostřednictvím družice (distribuční feed), nebude se tato novinka týkat pravděpodobně České republiky. Serveru DigiZone.cz to potvrdil marketingový ředitel společnosti Chello Central Europe Václav Mozer.

ČTĚTE TAKÉ: Chello Central Europe si registruje názvy nových filmových kanálů

Informaci o tom, že by se měla Zone Romantica změnit na Film Café nemám. Nebude se to pravděpodobně týkat našeho trhu, uvedl Mozer s tím, že změn se však diváci určitě dočkají. Chystáme nějaké významné novinky, ale o těch bych v tuto chvíli ještě nechtěl hovořit, řekl koncem minulého týdne serveru DigiZone.cz marketingový ředitel společnosti Chello Central Europe. Program dále chystá změnu distribuční trasy, a to z Astry 4A na Thor 6.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).