Hlavní navigace

Zoner Software nabízí inPage pro tvorbu a správu webů

3. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Zoner Software přišla s novou službou inPage pro návrh a správu jednoduchých webových stránek. Cílem inPage je jednoduchost vytvoření a správy stránek. Novou službou chceme oslovit všechny živnostníky a firmy, kteří nemají své stránky nebo ještě používají v dnešní době různé služby zdarma bez jakékoliv garance. Díky zaměření na SEO optimalizaci stránek je inPage také vhodná pro firmy, které chtějí prezentovat produkty nebo služby na samostatných doménách. Nové webové stránky je možné…

Společnost Zoner Software přišla s novou službou inPage pro návrh a správu jednoduchých webových stránek. Cílem inPage je jednoduchost vytvoření a správy stránek. Novou službou chceme oslovit všechny živnostníky a firmy, kteří nemají své stránky nebo ještě používají v dnešní době různé služby zdarma bez jakékoliv garance. Díky zaměření na SEO optimalizaci stránek je inPage také vhodná pro firmy, které chtějí prezentovat produkty nebo služby na samostatných doménách. Nové webové stránky je možné vytvořit během chvíle a díky kombinaci barev, šablon a motivů jsou k dispozici stovky typů stránek, popisuje novou službu Petr Komárek, ředitel internetové divize společnosti. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).