Hlavní navigace

Zpravodajská Z1 spustila na satelitu EPG

4. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 12. 2008

Digitální zpravodajská televize Z1 spustila dnes na satelitu okolo poledne elektronického programového průvodce (EPG). K dispozici je program na aktuálně vysílaný den včetně podrobných anotací. Platforma Skylink tak plní svůj závazek, který dala svým abonentům – zařadit EPG postupně na všechny kanály, které technicky zajišťuje. Průvodce je od pondělí dostupný i na dalších kanálech, jako je např. Nova Cinema, Filmbox, Nostalgia a řada dalších.

K TÉMATU: EPG zařadí na satelitu i Z1, uvažuje se o dalších

K zařazení EPG dochází oproti plánu o několik dnů dříve, než bylo avizováno. Původně se počítalo s jeho vysíláním až od pondělí 8. prosince. O elektronického průvodce budou obohaceny ještě kanály Sport 5 a XXX Xtreme, zde je však ještě zapotřebí dořešit jeden z technických problémů. Transpondér 11876/H, kde televize vysílají, totiž obhospodařuje společnost Bohemia Connect. V tuto chvíli se hledá způsob, jak EPG na tuto frekvenci zařadit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).