Hlavní navigace

Blíží se zasedání MMF a SB, honem pryč!

14. 9. 2000
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Zatímco se v Praze budou konat policejní manévry pod zástěrkou zasedání MMF a Světové banky, já se budu opalovat ve – snad ještě stále – slunné Itálii a aktivně odpočívat. Zhruba takovou mám představu o následujících dvou týdnech, kdy si budu dopřávat svoji první letošní dovolenou. Vzhledem k tomu, že Lupa nepochybně i beze mne poběží dál jako dobře promazaný stroj a čtenáři by tak neměli nic poznat, raději jako každý rok upozorňuji na svoji nepřítomnost, aby se snad někdo zbytečně nezlobil, že…

Zatímco se v Praze budou konat policejní manévry pod zástěrkou zasedání MMF a Světové banky, já se budu opalovat ve – snad ještě stále – slunné Itálii a aktivně odpočívat. Zhruba takovou mám představu o následujících dvou týdnech, kdy si budu dopřávat svoji první letošní dovolenou. Vzhledem k tomu, že Lupa nepochybně i beze mne poběží dál jako dobře promazaný stroj a čtenáři by tak neměli nic poznat, raději jako každý rok upozorňuji na svoji nepřítomnost, aby se snad někdo zbytečně nezlobil, že mu neodpovídám na e-maily. Tedy: od 15. září do 1. října jsem fuč.

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).