Hlavní navigace

Brněnská kabelovka TKW může rozšířit programovou nabídku

23. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 10. 2008

Jihomoravská analogová kabelová televize TKW z Brna může rozšířit svou programovou nabídku. Na svém posledním zasedání ji tuto možnost posvětila Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Konkrétně půjde o české programy Filmbox Extra, Nostalgia, Nova Cinema, Minimax, Sport 5, Public TV, Leo TV, Z1, TV Barrandov, Prima Klub, zahraniční televize Bebe TV, TV Lux a rozhlasové stanice ČRo 4 – Radio Wave, ČRo Rádio Česko, ČRo D-dur a ČRo Leonardo. TKW chtěla do nabídky zařadit také kanály Da Vinci a Apatyka, ale ty již dříve přišly o licenci. V nabídce by se měla objevit také Play TV, ta musí odstartovat do ledna.

Brněnská TKW nabízí v analogové kabelové síti v současné době 31 televizních stanic, a to na sídlišti Líšeň. V programové nabídce kabelové televize je celkem 31 televizních stanic. Kromě toho zajišťujeme provoz infokanálu TKW-info, což je videotextové vysílání z oblasti dění ve městě i okolí. Dále přináší divákům aktuální technické informace o příjmu jednotlivých programů. Ve spolupráci s firmou SMART Comp. nabízí také připojení k internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).