Hlavní navigace

Česká spořitelna spustila mobilní bankovnictví i pro firmy

30. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Firemní klientele se dostává mobilní aplikace internetového bankovnictví více než dva roky poté, co banka přišla se svým prvním mobilním internetbankingem.

Česká spořitelna (ČS) dnes začala korporátním klientům nabízet mobilní aplikaci internetového bankovnictví Business 24. K dispozici je pro operační systémy iOSAndroid. Připomeňme, že ČS svoji první aplikaci mobilního bankovnictví pro nefiremní klienty spustila koncem února 2012, ale pouze pro platformu iOS. Ještě před koncem roku se objevila i verze pro Android. Aplikace s názvem Servis 24 má na kontě aktuálně již téměř 200 tisíc stažení.

Nová aplikace Business 24, kterou pro ČS vyvíjela firma Cleverlance, zvládá všechny základní bankovní operace. Narozdíl od aplikace Servis 24 disponuje funkcí přípodpisu (vícenásobná autorizace) transakcí. Ta dovoluje uživateli nechat si připravit dávky plateb předem a později je z mobilu připodepsat v plně funkčním transakčním úložišti. Jeden uživatel může používat aplikaci na více zařízeních.

cif 24 - early cena - média

„Na mobilní aplikace v České spořitelně sázíme, a proto klientům chceme každé čtvrtletí představit jednu novou. Letos už to byl Lístkomat ČS pro snadné objednání na pobočku prostřednictvím mobilu a do konce roku chystáme ještě dvě další,“ prozradil David Lorenc ředitel přímého bankovnictví České spořitelny.

Zdroj: tisková zpráva ČS, tisková zpráva Cleverlance

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).