Hlavní navigace

Česko-slovenská MTV má opět smůlu. Ceny MTV EMA získalo letos Nizozemsko

29. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Lokalizovaná verze MTV, která patří do portfolia stanic Nova Group, odstartovala na konci listopadu 2009. Evropské hudební ceny MTV se však v Praze doposud nekonaly.

Ani v letošním roce se zájemci z České republiky a Slovenska nejočekávanější evropská události hudebního a lifestylového kanálu MTV na našem území nedočkají. MTV Europe Music Awards se budou konat začátkem listopadu v nizozemském Amsterdamu. Loni se nejsledovanější evropské hudební ceny konaly ve Frankfurtu. Jsem velice potěšen, že ceny MTV EMA se budou konat v mé vlasti, uvedl při této příležitosti generální ředitel společnosti Viacom International Media Networks (VIMN) pro region severní Evropy Dan Ligtvoet.

BRAND24

Z ARCHIVU: Evropské hudební ceny MTV bude letos hostit Frankfurt

Amsterdam je považován za prvotřídní centrum hudby a top destinaci pro umělce, doplnil Ligtvoeta Bruce Gillmer, který je mimo jiné výkonný viceprezident VIMN pro mimořádné hudební události, jakými jsou například MTV EMA. Každý rok se na evropských hudebních cenách MTV setkávají nejslavnější jména ze všech koutů světa a představují tu nejlepší show současnosti. Jsme přesvědčeni, že Amsterdam a Ziggo Dome (to je hala, ve které se budou tyto ceny konat, pozn. red.) budou ideálním místem pro dokonalý zážitek z MTV EMA 2013, doplnil Gillmer.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).