Hlavní navigace

Chytré rádio YouRadio od Lagardère si už pustíte i na iPhonech

20. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 12. 2011

UVNITŘ FOTO Majitelé mobilních telefonů iPhone, kteří čekali na aplikaci YouRadio od společnosti Lagardère Active ČR, mimo jiné provozovatele stanic Evropa 2 a Frekvence 1, se dočkali. Od dnešního dne je YouRadio dostupné také prostřednictvím tohoto chytrého telefonu. YouRadio funguje na principu, kdy si vyberete hudební styl a další skladby už jsou vybírány náhodně od podobných a vám například neznámých interpretů.

ČTĚTE TAKÉ: Dětské Pigy rádio od Lagardère má aplikaci pro mobily s Androidem

cif 24 - early cena - média

Skladby, které se líbí nebo nelíbí, lze označit a vytvořit si tak v podstatě personalizované rádio na míru. V aplikaci je navíc i budík a načasované vypnutí. V současné době je v databázi pro aplikaci YouRadio přibližně sedm tisíc interpretů různých stylů – od bluesu a country až po rock a disco. Majitelé aplikace jistě uvítají skutečnost, že není placená a po jejím stažení a spuštění začnete okamžitě poslouchat. Není nutné vlastní sestavování playlistu.

Ukázka aplikace YouRadio pro iPhone. (Zdroj: Lagardère Active ČR)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).