Hlavní navigace

Čtenářské blogy na iDnes oslavily druhé narozeniny

16. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už jsou to dva roky, co při zpravodajském serveru iDnes ze stáje mediální skupiny MAFRA běží čtenářské blogy. Spolu s druhými narozeninami přišel i rekord: byla pokořena šestimilionová hranice přečtených (resp. zobrazených) příspěvků měsíčně. Na blogy na iDnes zavítá 170 000 návštěvníků týdně. O tom, že se komunita blogů iDNES.cz stále rozšiřuje, svědčí i rostoucí počet registrovaných blogerů, kterých je v současné chvíli přes 2,5 tisíce, a také fakt, že vzrostl počet nových článků za den…

Už jsou to dva roky, co při zpravodajském serveru iDnes ze stáje mediální skupiny MAFRA běží čtenářské blogy. Spolu s druhými narozeninami přišel i rekord: byla pokořena šestimilionová hranice přečtených (resp. zobrazených) příspěvků měsíčně. Na blogy na iDnes zavítá 170 000 návštěvníků týdně.

O tom, že se komunita blogů iDNES.cz stále rozšiřuje, svědčí i rostoucí počet registrovaných blogerů, kterých je v současné chvíli přes 2,5 tisíce, a také fakt, že vzrostl počet nových článků za den oproti loňskému roku téměř dvojnásobně na 120 článků, říká editor Jan Dvořák, jenž má blogy na iDnes na starost. (Tisková zpráva)

Tip: blogovat můžete i zde na Lupě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).