Hlavní navigace

Dokumenty BBC si můžete pustit zadarmo i on-line, díky východočeské televizi V1

4. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice, která začala vysílat 9. září, tedy před necelým měsícem, spustila minulý týden také svůj on-line stream. Program tak mohou bez problémů sledovat diváci v celé republice.

Východočeská televize V1, která vysílá pozemně prostřednictvím pozemních vysílačů Ještěd, Černá hora a Krásné, nabízí program také on-line na svých webových stránek. Diváci se tak mohou nově díky ní podívat například na atraktivní programy z produkce BBC bez toho, aniž by za ně museli zaplatit jedinou korunu. Touto cestou jsou pochopitelně dostupné i další pořady – regionální zpravodajství nebo hobby magazíny dnes již neexistují teleshoppingové stanice Top TV.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Odstartovala východočeská televize V1. Podívejte se na její první minuty

Náš program se tak dostane nejen k těm, kteří žijí na východě Čech, ale také k lidem, kteří už ve východních Čechách nežijí, ale o region se nepřestali zajímat, uvedl při této příležitosti generální ředitel televize V1 Roman Švec. Na stránkách televize je také dostupný aktuální program a v dohledné době je v plánu mimo jiné i spuštění archivu jednotlivých pořadů. On-line vysílání má na svých stránkách delší dobu dostupné i kanál Genus Plus, který je taktéž šířen z Ještědu a Černé hory.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).